PAUTAN
PANTAS

AGENSI KERAJAAN & NEGERI

MAJLIS AGAMA ISLAM NEGERI

POPULAR

PAUTAN POPULAR

MEDIA SOSIAL

MAIS MEDIA SOSIAL

Waktu Solat
Kajian Kepuasan Pelanggan MAIS

MAIS TERIMA LAWATAN DARI JABATAN BANTUAN GUAMAN MALAYSIA (JBGM)


SHAH ALAM, 10 November – Majlis Agama Islam Selangor (MAIS) hari ini menerima lawatan dari Jabatan Bantuan Guaman Malaysia (JBGM).

Delegasi seramai tujuh orang diketuai oleh Dato’ Wan Jeffry Kasim, Ketua Pengarah JBGM disambut mesra oleh YAD Tan Sri Dato’ Seri Abdul Aziz Mohd Yusof, Pengerusi MAIS.

Antara lain dalam lawatan adalah bertujuan mewujudkan cadangan kolaborasi antara JBGM dan MAIS terutama bagi menambahbaik penyampaian perkhidmatan bantuan guaman di Negeri Selangor dalam pengendalian kes-kes syariah.

Dalam perkembangan yang sama, Ustaz Indera Shahril Mohd Shahid, Pengarah Baitulmal MAIS turut berkongsi maklumat pengurusan wasiat dan hibah MAIS kepada delegasi JBGM.

“Semoga perbincangan ini dapat memberi manfaat terutama dalam menambahbaik penyampaian perkhidmatan bantuan guaman kepada masyarakat amnya,”kata Pengerusi MAIS.

Turut hadir mewakili MAIS ialah Puan Nurhani Salwa Jamaluddin, Timbalan Setiausaha (Operasi) MAIS dan Puan Norlaili Mohamad, Pemangku Penasihat Undang-Undang MAIS.

Berita MAIS

Comments are disabled.