PAUTAN
PANTAS

AGENSI KERAJAAN & NEGERI

MAJLIS AGAMA ISLAM NEGERI

POPULAR

PAUTAN POPULAR

MEDIA SOSIAL

MAIS MEDIA SOSIAL

Waktu Solat
Kajian Kepuasan Pelanggan MAIS

𝗔𝗟𝗛𝗔𝗠𝗗𝗨𝗟𝗜𝗟𝗟𝗔𝗛 𝗕𝗘𝗥𝗦𝗘𝗠𝗣𝗘𝗡𝗔 𝗡𝗨𝗭𝗨𝗟 𝗤𝗨𝗥𝗔𝗡 𝗠𝗔𝗜𝗦 𝗕𝗘𝗥𝗦𝗔𝗠𝗔 ğ—¥ğ—”ğ—žğ—”ğ—¡ 𝗦𝗧𝗥Ağ—§ğ—˜ğ—šğ—œğ—ž 𝗠𝗘𝗡𝗬𝗔𝗡𝗧𝗨𝗡𝗜 ğ— ğ—˜ğ—¥ğ—˜ğ—žğ—” 𝗬𝗔𝗡𝗚 ğ—§ğ—˜ğ—¥ğ—žğ—˜ğ—¦ğ—”ğ—¡ ğ—”ğ—žğ—œğ—•ğ—”ğ—§ ğ—£ğ—”ğ—¡ğ——ğ—˜ğ— ğ—œğ—ž 𝗖𝗢𝗩𝗜𝗗-𝟭𝟵.


GOMBAK 29 April – Pihak MAIS berjaya melaksanakan progam sumbangan Agihan Fidyah MAIS (AFM) dengan kerjasama 6 Rakan Strategik Agihan Fidyah MAIS (RSAFM) yang terdiri daripada PIBK, masjid dan surau pada hari ini. Agihan melibatkan seramai 310 orang penerima di sekitar daerah Gombak dan Kuala Selangor bernilai RM31,000.00.

Sebelum ini sumbangan kepada 300 orang penerima yang bernilai RM30,000.00 telah berjaya diagihkan di sekitar daerah Klang dan Gombak bersama 2 rakan strategik.

Semoga dengan pemberian sumbangan AFM ini, sedikit sebanyak dapat meringankan beban kepada golongan yang susah dan tidak berkemampuan khususnya fakir dan miskin sempena kehadiran Ramadhan tahun ini.

Sekali lagi ucapan jutaan terima kasih yang tidak terhingga juga ditujukan kepada semua pembayar fidyah di MAIS. Bayaran fidyah boleh dibuat secara atas talian melalui e-MAIS. Sila klik pautan ini http://fpx.mais.gov.my/epay/fidyah.php

Berita MAIS

Comments are disabled.